In het buitengebied tussen Schijndel en Boxtel ligt een bijzondere plek om tot rust te komen. Daar staat een schaftkeet die een tweede leven kreeg als pipowagen, dromerig tussen de berkenbomen. Net iets apart van een mini-camping.

Een fijne plek om een paar dagen door te brengen als je graag dicht bij de natuur wil zijn.

De pipowagen is basic, maar knus ingericht. Binnen vind je een uitschuifbaar bed voor 2 personen (ingeschoven ook te gebruiken als bank.)  Een eettafel met 2 stoelen.

Een 2 pits elektrisch kooktoestel, koelkastje, waterkoker, pannen en servies. Voor koudere dagen is er een elektrisch kacheltje aanwezig.

De pipowagen heeft een eigen tuintje en eigen terras, met een eettafel met 2 stoelen en nog 2 strandstoelen om heerlijk onderuit te zakken.

Het sanitair is direct aan de overkant en deel je met de gasten van de minicamping. Ook het water haal je daar.

De pipowagen is te boeken

  • Voor jou alleen of voor met zijn tweeën
  • Als uitvalsbasis voor een paar dagen genieten in het Groene Woud
  • Een retreat op maat om helemaal tot rust te komen

Voor een retreat op maat hebben we eerst contact. Van te voren kijken we wat je nodig hebt en stel ik een (deels online) ontspannen programma samen dat je in je eigen tempo kan doen. Dit programma ligt in overleg voor je klaar in de pipowagen en kun je beluisteren via je mobiele telefoon.

 

 

Reserveringen kun je aanvragen door op de onderstaande knop te klikken. Let op: Je wordt dan doorgelinkt naar het contactformulier van Winery & Herbs. Zij regelen de reserveringen voor de pipowagen.